PA billede bestyrelsesgruppen

Per Andersen

 pa@pebethoni.com

www.pebethoni.com

http://dk.linkedin.com/pub/per-andersen/1/745/ba9

 

Personlige egenskaber

Generel ledelse, med fokus på økonomi, overblik og rapportering.

Nøgleord er handlekraftig, accepterer ansvar, realistisk, stabil, aktiv, loyal og i stand til at arbejde langsigtet. Pålidelig, påskønnende og god til at kommunikere.

 

Erhvervsbaggrund

Uddannet i shipping og logistik, efterfølgende arbejdet i revisionsfirma og som økonomichef og direktør.

Som virksomhedskonsulent arbejdet med virksomhedsudvikling, interim management, generationsskifte, identificering og opkøb af virksomheder, etablering af selskabskonstruktioner og selskaber i Europa, virksomhedssalg samt i særlig grad udvikling af styrings- og rapporteringsværktøjer til mindre virksomheder.

Stærk IT bruger – også som strategisk værktøj.

 

Udvalgte tillidsposter

Arbejder og har arbejdet i en række bestyrelser bl.a. følgende:

 

Santax Nordic A/S

Moderselskab for 2 driftsselskaber i Danmark og Sverige med fokus på salg, installation og service af billeddiagnostisk udstyr til både private hospitaler og klinikker samt offentlige sygehuse. Selskabet blev etableret i 1954 og 3. generation er i ledelsen i dag.

 

Arcoma AB

Udviklings- og produktionsselskab af high tech billeddiagnostisk udstyr. Bl.a. et af de første selskaber i verden til at udnytte robotteknologi for at sikre optimalt patient flow og aflaste tunge arbejdsgange for radiograferne. Stor OEM produktion til multinationale selskaber. Selskabet blev i 2010 solgt til et kapitalfondsejet holdingselskab.

 

Comfort Electronics A/S

Etablering og udvikling af handelsvirksomhed med greentech løsninger, som fokuserer på salg af besparelser.

 

FC Skanderborg

Nyetableret fodboldklub i 2005 gennem sammenlægning af to idrætsforeningers fodboldafdelinger. Voksende fra ca. 500 medlemmer med førstehold i serie 2 til over 1000 medlemmer og førsteholdet i 2. division på 7 år. Årets fodboldklub i Danmark i 2013.