HansHoulind

Hans Houlind

Bopæl: 8250 Egå
Telefon: 51 34 06 01
Mail: h.houlind@mail.dk

Baggrund for bestyrelsesarbejde

Min baggrund for at være aktivt bestyrelsesmedlem er en lang årrække som adm. direktør i internationalt orienterede industrivirksomheder. Siden 1992 har jeg haft medejerskab af de virksomheder jeg har ledet.

Jeg har gennemført opgaver som internationalisering, strategiskifte og turnaround ledelse, og har etableret og supporteret en række datterselskaber og distributører i Europa, Nordamerika og Fjernøsten.

De sidste 15 år har jeg sideløbende med mine ledelsesopgaver arbejdet som bestyrelsesformand og medlem i en bred vifte af virksomheder indenfor flere brancher. Jeg har i 25 år arbejdet med ejerledede virksomheder, og har selv været ejer leder igennem mange år, og kender derfor hvilke særlige udfordringer og hensyn det fører med sig.

 

Aktuelle opgaver

Som formand og medejer:
Blue Line A/S, Kebe A/S, Lean-On A/S, Malerfirma Ernst Hansen A/S, Clic A/S og Health Equipment Denmark ApS.

 

Som formand:
Datagraf A/S, DG Media A/S, Netmedia A/S, Valeur Telemarketing A/S, Yding Gruppen A/S, Erik F. Qvist A/S, Plus Process Controls A/S, Frederiks Smede og VVS A/S og Care-Call A/S.

 

Som medlem:
Furnipart A/S, Røsfeld A/S, Røsfeld IT A/S, Flexiket A/S og Bardram Luftteknik A/S.

 

Som direktør og medejer:
Hammel Furniture A/S

 

Tidligere opgaver

Adm. Direktør IPH Marine Automation A/S, adm. direktør Jamo A/S, økonomi- og salgsdirektør Purup Electronics A/S og koncernøkonomidirektør Pasilac A/S.
Herud over har jeg haft en række bestyrelsesopgaver.

 

Uddannelse

HDR fra Handelshøjskolen i Århus.