carsten_j_christensen(1)

Carsten J. Christensen

DK-8000 Århus C
cjc@ccieurope.com
Telefon 40565588
Født 1954

KOMPETENCER OG PERSONLIG PROFIL

Har som cand. merc. (afsætningsøkonomi og operationsanalyse) arbejdet 6 år i større dansk banks markedsfunktion; i 2 år været CFO for danskejet, USA-baseret IT-driftsselskab; og i godt 20 år været direktør (heraf 11 administrerende) for stort internationalt arbejdende dansk IT- selskab (udvikling og globalt salg af turnkey redaktions- og annoncesystemer til verdens største avishuse; nettoomsætning DKK 350 mio.; 400 medarbejdere i ind- og udland).

Ud over ”track-record” og erfaring som adm. direktør er nøglekompetencer bl.a.:

  • Stærk analytisk, struktureret og strategisk tankegang og arbejdsmetode. Hurtig til at forstå nye komplicerede sammenhænge og problemstillinger. Evner på konstruktiv vis som sparringspartner at identificere de helt centrale spørgsmål og problemstillinger.
  • Kommerciel og juridisk meget forhandlingstung baggrund og erfaring. Har gennem en struktureret tilgang resulteret i mange succesfulde og langvarige partnerskaber med kunder og samarbejdspartnere.
  • Konkret ”hands-on” erfaring med opbygning af international organisation til succesfuld håndtering af salg, leverance og support af store IT- og organisationsudviklingsprojekter i konkurrencepræget BtB-marked.

Er engageret, intelligent, energisk/arbejdsom og med troværdighed som den helt centrale værdi i mit private og professionelle virke. Som menneske er jeg ordentlig og vellidt, har per default en positiv tilgang til mine medmennesker og er begunstiget med en god portion humoristisk sans.

ERHVERVS- OG LEDELSESERRESUME

2006 –  Direktør, Legal & Commercial, CCI Europe

1996 – 2006 Adm. direktør, CCI Europe, og koncerndirektør STIBO-gruppen

1988 – 1996 Direktør salg, legal og staff, CCI Europe

1986 – 1988 Stibo Datagraphics, Atlanta, USA, Vice President/CFO

1985 – 1986 Aarhus Stiftsbogtrykkerie Århus, Marketingschef

1976 – 1985 Den Danske Provinsbank, Århus, Analysespecialist, souschef og leder af  Marketingsafdeling

 

INTERNATIONAL ERFARING

Ud over USA-bosat Vice President/CFO arbejdet internationalt i 20 år med opbygning af salgs- og supportorganisationer og gennemført kontraktforhandlinger i Europa, Nord- og Sydamerika, Australien og Asien (Japan, Hongkong, Singapore).

 

UDDANNELSE

Cand. merc., OU. Afsætningsøkonomi og Operationsanalyse; HA, OU; Videregående Bankkursus; BestyrelsesDanmark; Diverse konferencer og seminarer.